Empresa

Indyk, Internacional de Comerç de Productes d’ Alimentació, S.L.

Qui som?

Indyk ITL som una empresa comercial amb experiència dedicada al mercat internacional de productes alimentaris, additius i cosmètics.

Enfoquem la nostra activitat comercial en la posició de fer les operacions fàcils, evitar o solucionar els problemes que puguin causar les pròpies transaccions, i ser el màxim de flexibles per adaptar-nos a les necessitats de cada client. Això implica tenir un equip dinàmic i àgil per gestionar la logística, administració, tresoreria, qualitat i activitat comercial.

Els nostres orígens provenen de la indústria agroalimentària i càrnia a la dècada dels 80 i 90 i de l’exportació des d’Espanya a la resta de països que ara formen la Unió Europea i Rússia.

Entenem que una empresa comercial com la nostra té la capacitat necessària per organitzar-se en departaments i per diversificar-se tant com sigui possible, amb l’objectiu de no estar subjectes ni a un sol mercat ni a un sol tipus de producte.

Aquesta proposta sols es vàlida si tenim un bon equip de treball especialitzat i motivat, principal actiu de l’empresa.

El nostre futur es dirigeix cap a la diversificació de productes i mercats, més enllà del nostre present ja diversificat.

On som?

La nostra empresa té la seu social, igual que els seus orígens a Vic, Barcelona. Una ciutat petita, universitària, emprenedora, i que és i ha estat capital de la indústria agroalimentària d’àmbit nacional.

Actualment ens trobem en un moment clau, construint un futur sense oblidar d’on venim ni on som, però tenint molt clar on volem anar.

Necessites més informació? Contacta amb nosaltres!

Has d'acceptar les condicions de privacitat
Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar l'experiència de navegació, i oferir continguts i publicitat d'interès. A l'continuar amb la navegació entenem que s'accepta la nostra Política de galetes