Aviram

Comercialitzem tot tipus de carn d'aus de corral

Som proveïdors de carn d’aviram, especialment gall d’indi, pollastre i ànec, d'origen nacional i d’importació, per a ús industrial o gourmet i per a distribució a hosteleria o grans superfícies.

Disposem de producte fresc i congelat per adaptar-nos al producte, format, volum i necessitats de cada client.

Disposem de les certificacions de Qualitat reconegudes a nivell internacional com “IFS broker” i “ISO 9001” per garantir la traçabilitat i la seguretat alimentària dels nostres productes.

Per assegurar la qualitat del producte que venem, només treballem amb proveïdors homologats i amb els certificats de qualitat IFS, BRC, i també HALAL.
Realitzem controls i analítiques de forma regular per al nostre control i per assegurar que es compleixen els valors de les fitxes tècniques.
Utilitzem logística pròpia i subcontractada per a satisfer amb la millor rapidesa i exactitud possible als nostres clients.

Contacte

Pedro Caridade +34.627.44.76.90 Indyk3@indyk.es

Necessites més informació? Contacta amb nosaltres!

Has d'acceptar les condicions de privacitat
Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar l'experiència de navegació, i oferir continguts i publicitat d'interès. A l'continuar amb la navegació entenem que s'accepta la nostra Política de galetes